MUĞLA / SEYDİKEMER - Kayadibi Şehit Er Feruz Zorlu İlkokulu

Eren Fehmi EROĞLU - Okul Müdürü

1984 doğumlu ve Fethiyelidir. İlk ve ortaokul öğrenimini İzmir’de, lise öğrenimini Fethiye’de tamamlamıştır. 2008 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Artvin ve Muğla’da çeşitli okullarda çalışmıştır. 2017 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, tarih anabilim dalı alanında yüksek lisans mezun olmuştur. 2019 yılı eylül ayında aynı üniversitede tarih anabilim dalı alanında doktora eğitimine başlamıştır. Türk Tarihi ve Türk Kültürü alanlarında ulusal ve uluslararası düzeylerde çeşitli makaleleri, bildirileri, tarih çalışmaları vardır.  2015 yılında Muğla’nın Fethiye ve Seydikemer ilçelerinin Yörüklerini  konu edinen “Türkistan´dan Uzak Diyara Beşkaza Fethiye ve Seydikemer Yörükleri” isimli kitabı yazmıştır. 2018 yılında editörlüğünü yaptığı “Altaylardan Toroslara Konargöçer Türkler” adlı kitap Muğla Büyükşehir Belediyesi Yayınları´ndan yayımlanmıştır. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yörük- Türkmen Tarihi Ve Kültürü Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü danışma kurulu üyesi ve ulusal bir yayın olan "Yörükçe" isimli derginin yayın kurulu üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.  10/09/2021 tarihinden itibaren okulumuzda görev yapmaktadır.